Author Topic: Services not connecting help plase...  (Read 5573 times)

Offline ljesh

  • First timer
  • *
  • Posts: 5
    • View Profile
Services not connecting help plase...
« on: August 07, 2006, 12:39:32 am »
*** Network-Info -- Connection to services.xxxxxxxx.net[*@xxx.xx.xxx.xx] activated.

*** Network-Info -- ERROR :from services.xxxxxxxx.net[xxx.xx.xxx.xx] -- Link denied (No matching link configuration) [@xxx.xx.xxx.xx.45383]

*** Network-Info -- ERROR :from services.xxxxxxxx.net[xxx.xx.xxx.xx] -- Closing Link: [xxx.xx.xxx.xx] (Link denied (No matching link configuration))

*** Network-Info -- Server services.xxxxxxxx.net[xxx.xx.xxx.xx] closed the connection


RemoteServer  xxx.xx.xxx.xx  6665  "mypass"


U:services.xxxxxxxx.net:*:*::
C:211.93.137.11:mypass:services.xxxxxxxx.net:6665:42
N:211.93.137.11:mypass:services.xxxxxxxx.net::42

not connecting

Offline ShadowMaster

  • Chief Codemonkey
  • Administrator
  • ********
  • Posts: 3136
    • View Profile
    • http://www.shadow-realm.org/
Re: Services not connecting help plase...
« Reply #1 on: August 10, 2006, 09:31:24 am »
Make sure the C/N lines appear correct in /stats c
Search before posting - No support by PM or IM

Offline Preacher

  • Needs to get out more
  • ****
  • Posts: 136
    • View Profile
    • http://www.knightirc.net
Re: Services not connecting help plase...
« Reply #2 on: October 07, 2006, 10:31:32 pm »
why use Y class 42 for services?

I presume services are something like anope or neostats and not another ircd.

You should not use an auto connect class for services, as autoconnect means that the ircd tries to connect to another server. services always connect to the ircd, not the ircd to services.

shalom

Preacher

irc.knightirc.net

http://www.knightdomains.biz, for all your domian and server needs