Author Topic: UltimateIRCd3.0.1 Win32 + Anope 1.7.*  (Read 7059 times)

Offline Difur

  • First timer
  • *
  • Posts: 4
    • View Profile
UltimateIRCd3.0.1 Win32 + Anope 1.7.*
« on: May 05, 2008, 12:55:31 pm »
hi there...
My problem in link services.
-
OS: Windows XP Prof. (Eng)
IRCd: UltimateIRCd v3.0.1-win32
Services: Anope v1.7.19 (And: Anope 1.7.21, Anope 1.7.21-SQL)
-
Logs:
[14:33:47] -irc.avalon.loc- *** Routing -- from irc.avalon.loc: Link with services.skynet[[email protected]] established, states:  ULined Client SSJoin5 TS5 TSMode Non-IPv6
[14:33:47] -irc.avalon.loc- *** Routing -- from irc.avalon.loc: services.skynet has processed user/channel burst, sending topic burst.
[14:33:47] -irc.avalon.loc- *** Routing -- from irc.avalon.loc: services.skynet has processed topic burst (synched to network data).
[14:33:47] -irc.avalon.loc- *** Routing -- from irc.avalon.loc: Read error from services.skynet[[email protected]], closing link (No error)
[14:33:47] -irc.avalon.loc- *** Server-Notice -- services.skynet was connected for 0 seconds.  3/3 sendK/recvK.
-
What is it: ...closing link (No error)? As I can solve its problem?

Offline ShadowMaster

  • Chief Codemonkey
  • Administrator
  • ********
  • Posts: 3136
    • View Profile
    • http://www.shadow-realm.org/
Re: UltimateIRCd3.0.1 Win32 + Anope 1.7.*
« Reply #1 on: May 05, 2008, 10:56:45 pm »
Looks like services are dropping the connection or crashing.

Review your anope logs and alternatively see anope documentation to obtain debug logs.
Search before posting - No support by PM or IM

Offline Difur

  • First timer
  • *
  • Posts: 4
    • View Profile
Re: UltimateIRCd3.0.1 Win32 + Anope 1.7.*
« Reply #2 on: May 06, 2008, 04:16:34 pm »
Ok, thank You. I try it.

Offline Difur

  • First timer
  • *
  • Posts: 4
    • View Profile
Re: UltimateIRCd3.0.1 Win32 + Anope 1.7.*
« Reply #3 on: May 06, 2008, 04:50:50 pm »
New problem ):
IRCd log:
[19:36:33] -irc.avalon.loc- *** Routing -- from irc.avalon.loc: services.skynet has processed user/channel burst, sending topic burst.
[19:36:33] -irc.avalon.loc- *** Routing -- from irc.avalon.loc: services.skynet has processed topic burst (synched to network data).
[19:36:33] -irc.avalon.loc- *** Global -- from services.skynet: FATAL ERROR!  introduce_user() loop detected
[19:36:33] -irc.avalon.loc- *** Routing -- from irc.avalon.loc: Write error to services.skynet[[email protected]], closing link (No error)
[19:36:33] -irc.avalon.loc- *** Routing -- from irc.avalon.loc: Read error from services.skynet[[email protected]], closing link (No error)
[19:36:33] -irc.avalon.loc- *** Server-Notice -- services.skynet was connected for 0 seconds.  3/3 sendK/recvK.

Anope log:
[May 06 19:36:06 2008] Loading IRCD Protocol Module: [ultimate3]
[May 06 19:36:06 2008] status:
  • [Module, Okay - No Error]
[May 06 19:36:06 2008] Loading Encryption Module: [enc_none]
[May 06 19:36:06 2008] status:
  • [Module, Okay - No Error]
[May 06 19:36:06 2008] Launching Anope into the background
[May 06 19:36:06 2008] Anope 1.7.19 (1247) (ircd protocol: UltimateIRCd 3.0.0.a26+) starting up
[May 06 19:36:09 2008] ns_sendpass requested unload...
[May 06 19:36:09 2008] debug: trying to load core module [ns_sendpass]
[May 06 19:36:09 2008] debug: status: [6][Module Error, Error during load time or module returned MOD_STOP]
[May 06 19:36:13 2008] cs_sendpass requested unload...
[May 06 19:36:13 2008] debug: trying to load core module [cs_sendpass]
[May 06 19:36:13 2008] debug: status: [6][Module Error, Error during load time or module returned MOD_STOP]
[May 06 19:36:17 2008] ms_rsend requested unload...
[May 06 19:36:17 2008] debug: trying to load core module [ms_rsend]
[May 06 19:36:17 2008] debug: status: [6][Module Error, Error during load time or module returned MOD_STOP]
[May 06 19:36:23 2008] Your ircd doesn't support the owner channelmode; bs_fantasy_owner won't be loaded
[May 06 19:36:23 2008] bs_fantasy_owner requested unload...
[May 06 19:36:23 2008] debug: trying to load core module [bs_fantasy_owner]
[May 06 19:36:23 2008] debug: status: [6][Module Error, Error during load time or module returned MOD_STOP]
[May 06 19:36:25 2008] debug: trying to load core module [os_killclones]
[May 06 19:36:25 2008] debug: status: [4][Module Error, file does not exist]
[May 06 19:36:30 2008] os_oline requested unload...
[May 06 19:36:30 2008] debug: trying to load core module [os_oline]
[May 06 19:36:30 2008] debug: status: [6][Module Error, Error during load time or module returned MOD_STOP]
[May 06 19:36:32 2008] Databases loaded
[May 06 19:36:32 2008] Info: Reflecting database records.
[May 06 19:36:33 2008] Connected to Server 1 (127.0.0.1:6660)
[May 06 19:36:33 2008] FATAL: introduce_user() loop detected

Please, help me. I don't know what is it ):

Offline ShadowMaster

  • Chief Codemonkey
  • Administrator
  • ********
  • Posts: 3136
    • View Profile
    • http://www.shadow-realm.org/
Re: UltimateIRCd3.0.1 Win32 + Anope 1.7.*
« Reply #4 on: May 06, 2008, 10:10:10 pm »
This could indicate that you do not have your ULine configured correctly for services.skynet.

Remember that services need to be ulined on all servers of your network.
Search before posting - No support by PM or IM

Offline Difur

  • First timer
  • *
  • Posts: 4
    • View Profile
Re: UltimateIRCd3.0.1 Win32 + Anope 1.7.*
« Reply #5 on: May 07, 2008, 05:34:21 pm »
In my Network (SkyNet), I have 1 UltimateIRCd Server and 1 Services Server.

U:line in config: U:services.SkyNet:*:*::

Maybe there is else variants? In documentation Anope about this problem nothing be not spoken ):

Offline ShadowMaster

  • Chief Codemonkey
  • Administrator
  • ********
  • Posts: 3136
    • View Profile
    • http://www.shadow-realm.org/
Re: UltimateIRCd3.0.1 Win32 + Anope 1.7.*
« Reply #6 on: May 23, 2008, 10:49:32 am »
I cannot recall offhand, but try making the uline server name identical in case to the actual server name.
I can see no reason for the ULine not to work offhand.
Search before posting - No support by PM or IM